Marilena Shyama Shakti

July 13, 2022 in Science

ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Post placeholder image

Όπως και ο άνθρωπος έτσι και τα στοιχεία της φύσης έχουν τι δική τους μνήμη, πάνω στην οποία καταγράφονται πληροφορίες εξωγενή παράγοντα. Μεταφέρονται μέσω αυτών προς εμάς δίνοντας μας δυνατότητες μεγάλης σημασίας.

Νερό – αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό για την ύπαρξη μας έγινε για αιώνες αντικείμενο έρευνας. Από τους αρχαίους ρωμαίους με τα υδραγωγικά συστήματα τους, από την Ινδία και τα μυστήρια της Τάντρα γιόγκα με τις μυστικές τεχνικές νερού, από την παρατήρηση του ανθρώπου στην αλλαγή της στάθμης του νερού κατά την πανσέληνο, από τα πειράματα μαγνητισμού του νερό από τον Μέσμερ, από την αρχαία Ελλάδα με την πληθώρα των Νεράιδων, Δρυιδών και των Νηρηιδων, τον μεγάλο ερευνητή dr. Victor Schauberger και την έρευνα του για του νόμους και την συμπεριφορά του νερού, μέχρι τον ερευνητή Μασούρο Εμότο και τα γεωμετρικά σχεδιαγράμματα την μνήμης του νερού ακόμα και μέχρι τα μυστικά του αγιασμένου νερού, φτάνουμε σήμερα να καταλαβαίνουμε, ότι το νερό από μόνο του είναι ένα μυστήριο που κρύβει πολλά!

Το νερό έχει μνήμη!
Διάσημος Ιάπωνας ερευνητής dr. Masuro Emoto, απέδειξε ότι το νερό είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ατομικό και συλλογικό συνειδητό. Αρχίζοντας να μελετά το έργο του γνωστού ερευνητή dr. Victor Schauberger για τις ικανότητες και ιδιότητες του νερού, την ενέργεια του στην ηλιοφάνεια και το φεγγερόφως και άλλα, προχώρησε στην έρευνα του με την νέα τεχνολογία ‘magnetic resonance analysis technology’ και έτσι στην συνέχεια άρχισε την έρευνα του πάνω στα μυστικά του νερού. Με αυτή του την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το νερό δείχνει την αληθινή του φύση σε κρυσταλλοποιημένη μορφή.
Με αυτό τον τρόπο περιγράφει στα βιβλία του πως το νερό μπορεί να αφομοιώσει τις πληροφορίες που του δίνονται στο γύρω περιβάλλον όπως – μουσική, λέξεις, χρώματα, σχήματα, ήχοι, σκέψεις, συναισθήματα, οτιδήποτε μπορεί να προβληθεί και να μεταφερθεί σε αυτό. Εστιάζει την προσοχή του στο πως το νερό αφομοιώνοντας τέτοιες πληροφορίες τις διατηρεί και έτσι μπορεί να τις μεταφέρει και να αναμεταδώσει! Αυτό το παρουσίασε με φωτογραφικό υλικό με την μελέτη παγωμένων κρυστάλλων από διαφορετικά δοχεία νερού στα οποία μεταφέρθηκαν οι ανάλογες πληροφορίες. Παρουσιαστήκαν διαφορετικά σχήματα και χρώματα ανάλογα και αντίστοιχα των πληροφοριών που δόθηκαν στο νερό.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται στο 70% νερό, όπως και ο πλανήτης μας. Ο dr. Masuro Emoto εξηγεί ότι η ζωική ενέργεια ‘’hado’’ διέρχεται μέσα από το νερό και τον άνθρωπο. Αυτή η ροή του ‘’hado’’ επηρεάζετε ανάλογα. Με αυτό τον τρόπο το νερό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά αλλά και ως καθρέφτης του ανθρώπου και των ψυχο-διανοητικών του καταστάσεων. Ευεργετικά μπορεί να ενεργήσει μεταφέροντας σε αυτό με διαφόρους τρόπους καλές, θεραπευτικές και ενεργητικές πληροφορίες.

Τα καθημερινά μας εγκλήματα ενάντια στην φύση σύντομα θα μας φέρουν και ίσως ήδη μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με απρόσμενες αλλαγές. Η ανθρώπινη έρευνα και τεχνολογία έχει φέρει τον άνθρωπο στο σημείο να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της φύσης αντί να τις προστατέψει. Αδιάφοροι για την διατάραξη την φυσικής αρμονίας φτάνουμε σιγά-σιγά σε δυσάρεστες κλιματολογικές αλλαγές. Ο Victor Schauberger έλεγε: ‘’ πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε…’’ Έλεγε ότι η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση αλλά να την μιμηθεί!

Φτιάξετε το δικό σας ‘ζωντανό’ νερό!

Μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας ‘ζωντανό νερό με μνήμη’ αφήνοντας το για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κοντά στο αγαπημένο μας χρώμα, αφήνοντας το να ακούσει ευεργετική μουσική, προσφέροντας του όμορφα λόγια και συναισθήματα!

Μαριλένα Σιαμμά – Εκπαιδεύτρια Γιόγκα και Τάντρα απο το περιοδικό PURPLE στήλη ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ 2008




You cannot copy content of this page